ANNONSE

Topp 10 serier som gir deg sommerfølelsen

Sol, sommerfølelse og serietid på TV 2 Sumo

  • ANNONSE FOR TV 2 SUMO
  • PRODUSERT AV TV 2 KONSEPT

Den siste tiden har vi virkelig fått kjenne en smak av sommer, og vi lengter etter flere varme dager og lyse netter. Kort ned ventetiden med noen seriefavoritter som gir deg den etterlengtede smaken av sommer! I listen finner du både luksuriøst drama, herlige komedier og familieintriger. Kos deg!

Mallorca Files

BBC har gjort det igjen, denne gang med et herlig feelgood krimdrama fra solfylte Mallorca! En korrekt, britisk etterforsker får den avslappede tyske etterforskeren Max som partner. De kommer ikke særlig godt overens, men må sammen løse spennende og livsfarlige saker.

Se serien her

The Rookie

The Rookie er en lettsett, underholdende og engasjerende fortelling fra «sunny L.A»! John Nolan bytter karrierevei halvveis i livet og forsøker å bli politimann. Serien har allerede rukket å bli en av de mest setter seriene på Sumo! Sesong 2 fortsetter 1. mai, og uten at vi skal spoile noe: Det blir høydramatisk!

Se serien her

Grand Hotel

Bli med til et overdådig Miami-hotell der vakre gjester velter seg i luksus, men der det under den perfekte overflaten skjuler seg skandaler, økende gjeld og eksplosive hemmeligheter. «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria er sjefsprodusent for denne hete dramaserien.

Se serien her

Sjölyckan

Med tre generasjoner under samme tak en hel sommer kan mye skje! Forviklinger, lun humor og svensk skjærgårdsidyll – er du fan av Solsidan tror vi du vil digge denne komiserien.

Se serien her

Baywatch

Den ikoniske 90-tallsserien med David Hasselhoff og Pamela Anderson i spissen tok en hel verden med storm med sine veltrente kropper og sexy badetøy. I tillegg til å redde folk fra å drukne på Santa Monica beach, løser livvaktene kriminalmysterier (naturally…).

Se serien her

Riviera

Den amerikanske kunstkjenneren Georgina (Julia Stiles) må håndtere mørke familiehemmeligheter på den glamorøse franske rivieraen. Da hennes styrtrike ektemann omkommer i en båteksplosjon, starter hun en farlig jakt på sannheten. Se to sesonger på Sumo!

Se serien her

Vi er mye hjemme om dagen, og kanskje savner du sol, varme og eksotiske reisemål? I påvente av drømmereisen, byr vi på en rekke serier fra sommerlige paradiser. Hva med spenning på den franske riviera, intriger i Los Angeles, eller action på Mallorca?

Scroll videre og få flere tips!

The Good Karma Hospital

Den desillusjonerte legen Ruby Walker drar fra kalde England til Sør-India for å jobbe på sykehus, komme over kjærlighetssorgen sin og få en ny start. Hun forventer sol, palmer og hvite strender, men det viser seg at hun er langt i fra forberedt på den krevende hverdagen i tropene.

Se serien her

Vida

Søstrene Emma og Lyn kunne neppe vært mer ulike – den ene naiv og selvdestruktiv, den andre kynisk og kritisk. Vida skildrer livet i et meksikansk-amerikansk Los Angeles på en sjarmerende måte – og med mye hud!

Se serien her

Younger

Younger er en lettsett serieperle med en perfekt blanding av komedie, drama, intriger, lidenskap, spontane innrømmelser og stjålne kyss. Vi digger!

Se serien her

En får væra

En dramakomedie du ikke har sett maken til! «En får væra som en er» er inspirert av Ole Ivars dansebandlåter og kretser rundt en klassisk campingplass med sitt samhold og sine utfordringer. Du kommer til å synge med!

Se serien her