ANNONSE

En Grønn & Frisk start på året

Annonse for Grønn & Frisk Produsert av TV 2 Konsept

Her får du ernæringsfysiologen Mias beste tips for rask og sunn mat. Mia bruker Grønn & Frisk produkter som er laget av naturlige råvarer og fulle av sånt som gjør kroppen godt.

Enkelt

Å ta vare på kroppen innebærer både trening og riktig kost for ernæringsfysiolog Mia Eckhoff. – Jeg er lidenskapelig opptatt av sunn og næringsrik mat, og tenker på hvordan jeg vil føle meg i etterkant av et måltid, forklarer hun. En kjapp matbit trenger ikke å være et usunt alternativ; tvert imot er det overraskende enkelt å ta de gode valgene, sier ernæringsfysiologen.

Næringsrikt

Ta for eksempel Super Grønnkål Mix. Visste du at folat, vitamin A og vitamin C sammen med et sunt kosthold og jevnlig aktivitet kan bidra til å minske tretthet og hjelpe kroppen til å få et normalt immunforsvar? Alle disse næringsstoffene får du i deg fra Super Grønnkål Mix.

"En kjapp matbit trenger ikke å være et usunt alternativ"

-Mia Eckhoff

Bærekraftig

Mia bruker sjelden ferdigprodukter når hun lager mat; det er viktig for henne å vite innholdet i det hun spiser. – Samtidig er jeg mye på farten i forbindelse med jobben min, og er helt avhengig av å ha enkle, men også rene ting som jeg kan bruke i matlagingen, sier Mia. Mia ønsker også å ta bærekraftige valg, og er glad for alt som bidrar til å redusere matsvinn. Fordelen med produktene til Grønn & Frisk er at man bruker hele bondens avling, også den gulroten som ellers blir regnet som for stor eller krokete, understreker hun. Dermed blir det lett å ta miljøsmarte valg i matveien også i en aktiv tilværelse.

Lunsjlapper

Ingredienser

  • 1 pose Finrevet gulrot
  • 1 dl havregryn
  • 3 egg
  • 1/2 rød chili
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 klype finhakket kruspersille
  • 1 klype finhakket koriander
  • 1 ss kokosfett til steking
  • Litt salt og pepper.
  • 2 ss Crème fraîche dressing
  • Ristede pekannøtter og finhakkede urter

Slik lager du lunsjlapper

Ha revet gulrot i en bolle. Visp sammen eggene med chili, gurkemeie, urter og litt salt og pepper. Hell eggeblandingen og havregryn over gulroten og visp godt sammen med en gaffel. Ha kokosfett i en stekepanne og sett den på nokså sterk varme. Stek lappene til du har fått en fin stekeskorpe og legg på tallerken. Topp med Crème fraîche dressing, ristede pekannøtter og litt ekstra urter.

Powersalat

Ingredienser

  • 1/2 pose Bukettmix
  • 1/2 pose Grønnkål mix
  • 2 dl couscous (ferdig kokt, følg instruks på pakken)
  • 4 ss Dijon vinaigrette
  • 2 ss fetaost
  • 2 ss tranebær
  • 1 neve ristede valnøtter

Slik lager du powersalat

Bland sammen Bukettmix, Grønnkål mix og couscous i en bolle. Vend inn Dijon vinaigretten. Topp med fetaost, tranebær og valnøtter. Ha litt ekstra vinaigrette på toppen og bland alt en ekstra gang.